GRUP CONSUM

[CAIXES D’AGRICULTURA ECOLÒGICA]

Una part significativa del  programa de Molts Mons està centrat a l’alimentació sana i, en aquest sentit, a més d’una sèrie de conferències i tallers, ha posat en marxa un projecte recolzant la distribució directa per part d’agricultors ecològics.  Es planteja, inicialment, dos grups de consum, ú de distribució setmanal i l’altre, quinzenal.

Com expliquen Imma i Gabi, que subministraran a ú dels grups:

Somos una pareja de agricultores, que intentamos plasmar nuestras ideas de una vida consecuente con el entorno desde hace unos 10 años.  Debido a esto, cultivamos de forma respetuosa con el medio ambiente. Criamos animales (gallinas, pollos, conejos y abejas), de la forma más respetuosa posible con ellos.  Y toda la energía eléctrica que consumimos es alternativa (fotovoltaica).

Les caixes tipus que rebrem setmanalment tindràn una composició semblant a aquesta: ceba tendra (4), encisam (1), bleda (1), espinacs (1), col (1 de tres varietats), brècol (1), api, safanories i porros.

Sempre tindrem verdures de temporada i acabades de collir. Podrem indicar certes preferències als nostres llauradors per a que, sense grans canvis, la caixa s’adapte al gust de cada consumidor. Caldrà que us apunteu per planificar la sembra.

Un altre agricultor, Paco, subministrarà quinzenalment una caixa molt semblant i amb una filosofia idèntica.

-> Apunteu-vos a les caixes enviant un email a moltsmons@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s