Ciutadania

Dilluns, 7: Amenaces contra la llibertat d’expressió en Espanya

Mara Donnay Brisa, advocada i membre del grup local d’Amnistia Internacional.  Donnay parlarà sobre la manca de llibertats en les manifestacions i la llei mordassa.

La xerrada tindrà lloc a la Libreria Argot de Castelló de la Plana (carrer Sant Miquel, 16) a les 19.15h.

Des d’Amnistia Internacional s’està fent un exhaustiu seguiment de la nova llei mordassa i de les conseqüències derivades de l’aplicació de la llei en la llibertat d’expressió al llarg de l’estat espanyol. També s’analitzarà en la xerrada, la manca de llibertat que es comença a notar en les darreres manifestacions que s’han realitzat al llarg del territori espanyol.

Molt tocades ja les vies democràtiques de comunicació social amb uns mitjans controlats directament per la banca (no s’ha salvat ni el director de El Mundo!), el carrer és ja l’únic espai que queda als ciutadans per expressar-se, contactar i protestar contra les polítiques antisocials.  D’aquí l’intent de criminalitzar les protestes amb una manipulació informativa descarada que intenta justificar la nova normativa, considerada ja com anticonstitucional fins i tot pels propis òrgans superiors de l’estat consultats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s