General

Estil de vida saludable: activitat física i salut

Rosa Fallada i Salat]  Aquest dilluns 27 es va celebrar a la Llibreria Argot una xerrada organitzada per MOLTS Mons i dirigida pel Dr Javier Monfort Ferrara, Doctor de Família al Centre de Salut Carinyena de Vila-real.

Molts són els beneficis de l’exercici físic. Incentivar a la família l’esport és tenir millor qualitat familiar i de vida, prevenir malalties físiques i mentals i arribar a l’edat adulta i vellesa amb una salut envejable. Surt de casa amb la família els caps de setmana i aparta la televisió de la teva vida!

Tots coneixem la problemàtica actual entre la població infantil, juvenil i adulta pel que fa a aspectes relacionats a trastorns alimentaris. Obesitat, anorèxia, bulímia, sedentarisme… segur que hem escoltat o llegit noticies al respecte, i segur que també, afegida a la notícia, n’hem conegut la relació causa – efecte – solució següent : A causa del ritme de vida actual de les famílies, de l’evolució del sector alimentari en relació als menjars ràpids i preparats, models estètics poc adequats i irreals, i dels horaris laborals, ens trobem amb aquest efecte, una precària alimentació en general, afectant a qualsevol edat, preocupant sobretot quan això afecta a la franja d’edat infantil i juvenil, i unes dades de sedentarisme, que podríem qualificar-les de vergonyoses, sobretot a mesura que avança l’edat , cosa que s´ accentua en el sexe femení.

Per tant, professionals de la Sanitat, de l´ Educació i de l´ Activitat Física, coincideixen en què sobretot falta educació. Educació pel que fa a la població a qui afecta, infants, i adolescents. Aquesta necessitat d’educar en relació als hàbits saludables, passa per la participació dels mateixos professionals i de les famílies.

https://plus.google.com/photos/+LibreríaArgotCastellón/albums/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s