General

El dilema del omnívoro

El dilluns 20 va ser la segona xerrada del cicle que acabem d’inaugurar a Argot.  La protagonitzà el Dr Francisco Traver Torrás, director de la Unidad de Salud Mental del Hospital Provincial de Castelló.

Volem agraïr al Dr. Taver la disponibilitat i l’excel·lent preparació del contingut de la xerrada. Segons els assistents amb qui vam contactar, es va tractar d’una excel·lent intervenció, carregada d’interés i ben documentada. Podeu conèixer més si consulteu el seu bloc http://pacotraver.wordpress.com, i, concretament, el que va comentar està presentat a http://pacotraver.wordpress.com/2012/12/06/el-dilema-del-omnivoro/

El dia va tindre una altra vessant positiva, amb la presència de dues persones interessades en col·laborar amb MoltsMons.  És una gran alegria contactar amb ciutadanes disposades a fer pinya en projectes amb tantes bones intencions però amb tants pocs mitjos econòmics com aquest!

La xerrada va quedar una mica perjudicada per la novetat de ser encara una de les primeres que fem, just quan la nostra associació encara comença a ser coneguda al carrer i arranca el cicle de xerrades.  Això probablement va fer que vinguera menys gent que hauriem desitjat i que la xerrada justificava.  Sembla evident, doncs, que haurem de fer un esforç encara major de promoció i, sobretot, d’espenta als amics/gues teòricament interessats/des en la temàtica programada i que, ara, passat l’acte, lamenten no haver assistit. Els primers passos són els més complicats!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s